THE STYLE OF A TRUE DESIGNER


Hej kære læsere.


Jeg kom i dag til at tænke på, hvor skønne hvide perler egentlig er og hvordan det pifter et sort eller et hvilket som helst outfit op.
Om det er perleøreringe eller halskæder er fuldstændig ligegyldigt - men når alt kommer til alt har overstående altid været meget elegant. Jeg er i hvert fald helt vildt med perlehalskæder og der må gerne være mange omkring halsen på een gang.
I denne sammenhæng kom jeg til at tænke på en meget kendt og også meget betydningsfuld designer. 


En af de største og vigtigste modeskabere fra det 20. århundrede er Gabrielle Bonheur -bedre kendt som den franske modeskaber Coco Chanel.

På grund af hendes enkelthed og moderne filosofi grundlagde hun modehuset Chanel i 1919. Dette blev en stor og luksuriøs forretning, som formåede og stadig formår, at sælge haute couture, tasker, kjoler, jakkesæt og selvfølgelig den populære parfume som alle burde eje, Chanel No 5.

Coco Chanel designede ‘the little black dress’ som stadig er et stort hit i dag – og jeg vil våge at påstå, at alle piger har sådan en i deres skab.


Coco Chanel repræsenterede, som designer af sit eget mærke, den klasse og den stil som Chanel blev og er kendt for. Citatet ovenfor afspejler fuldstændig det, som Coco Chanel var; classy and fabulous, med sine lange perlehalskæder, jakkesæt og selvfølgelig Chanel No 5.

I dag er det store modehus Chanel repræsenteret ved den tyske modedesigner Karl Lagerfeld.











1 kommentar:

  1. Kære skat.
    Sikke smuk du er på din header.
    Dejlige, dejlige gudbarn.
    Kærlig hilsen,
    Gudmor.

    SvarSlet